Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a transmis joi, de Ziua Naţională, un mesaj, prin intermediul paginii sale de Facebook:

„1 decembrie ne bate-n geam, pentru noi românii fiind motiv de sărbătoare națională! Mai mult decât oricând, astăzi, trebuie să răspundem la o întrebare: IUBIM ROMÂNIA?
Ne ridicăm atunci când vedem STEAGUL ROMÂNESC și vibrăm când ascultăm IMNUL? Înseamnă că IUBIM ROMÂNIA!
Ne mândrim cu OLIMPICII noștrii, facem share cu bucurie la articolele referitoare la SPECIALIȘTII români care în România sau în străinătate, schimbă lucrurile și deschid noi drumuri ale științei? Atunci IUBIM ROMÂNIA!
Am cunoscut blândețea unui DUHOVNIC român și liniștea MĂNĂSTIRILOR ascunse în munți? Atunci IUBIM ROMÂNIA!
Iubim COPIII, NATURA, COLINDELE, purtăm cu mândrie COSTUMUL POPULAR, luptăm pentru FAMILIE, pentru CREDINȚĂ, pentru LIBERTATEA exprimării, pentru A SIMȚI ȘI A CREDE ROMÂNEȘTE?
Atunci IUBIM ROMÂNIA!
Prieteni dragi, dragi români,
Suntem binecuvântați! Dumnezeu ne-a dăruit peisaje impresionante, bogăție sufletească și bogății naturale, ne-a oferit ÎNȚELEPCIUNE, TALENT, PACE și SENSIBILITATE.
La ceea ce am primit în dar trebuie să adăugăm MUNCA, DRAGOSTEA DE ȚARĂ ȘI DE APROAPELE NOSTRU, CREDINȚA, RESPECTUL și HOTÂRÂREA DE A FACE LUCRURILE CUM TREBUIE!
Și ieri și astăzi, eu continui să CRED ÎN ROMÂNIA, să CRED ÎN NOI, și în puterea de a izbândi ROMÂNEȘTE!

LA MULȚI ANI ROMÂNIA! LA MULȚI ANI DRAGI ROMÂNI!
IUBIȚI ROMÂNIA! ÎNDRĂZNIȚI SĂ CREDEȚI ÎN ROMÂNIA!Giurgiuvenii petrec de Ziua Naţională. VEZI AICI ce activităţi s-au desfăşurat în municipiu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.