Hai, nu plângeţi, voi cei care-l iubiţi de nu se mai poate pentru toate lucrurile extraordinare pe care le-a făcut pentru Giurgiu(?), Marin Anton n-a plecat, Marin Anton se… transformă.Nu pe bune, da’ pe el „îl caută p-acasă” diverse organe de control(vezi DNA, DIICOT) mai ceva decât îl caută moartea p-unu’ fără şanse- vorbă românească! Iar el, el, el, Marin Anton nu se dă la fund, fraţilor. Scuzaţi, nu se dă deoparte şi face tot ce ştie el mai bine, se pare! Nimic bun pentru judeţ, din nou.

Dar face tot ce se poate, cu nişte arme deloc „omologate”, împotriva celor pe care nu-i vrea, nu-i place, împotriva celor care nu-l ajută într-un fel sau altul şi care îi sunt, deci, duşmani. Adică: giurgiuvenii! Altfel, ar lăsa orgoliile şi ambiţiile la o parte şi n-ar încerca să distrugă cu orice preţ o societate comercială care, prin rezultatele sale economice, aduce numai beneficii unei comunităţi, chiar unui judeţ întreg.

Am citit la colegii de la Giurgiu pe Surse că fermele de la Prundu sunt supuse unor controale fără număr, fără număr, presupus- abuzive făcute de anumite (minţi) deconcentrate care au directori –pe faţă- mari susţinători ai PNL. Şi am mai citit că, potrivit conducerii fermelor respective, Anton(care se ştie că iubeşte familia Corbea de moare cu ei de gât) ar fi în spatele acestor acţiuni atât de PDL-iste, încât ţi se face şi frică şi greaţă.

Jurnaliştii de la publicaţia respectivă au primit, miercuri, 23 noiembrie, mai mult decât o confirmare că ceva chiar nu e în regulă. Adicătelea, nişte poze cu prea-iubitorul de popor giurgiuvean Anton, făcând cărare pe holurile Direcţiei Sanitar-Veterinare. Şi, la câteva minute de la plecarea sa de la DSV, ce să vedeţi, s-au pus iar cu organu’ de control pe aceleaşi ferme de la acelaşi Prundu. A dreaq coincidenţă!

Acum, dacă băiatu’ nu cumva era acolo pentru vreo analiză a vreunui porc din… gospodăria proprie, atunci are de dat nişte explicaţii. Sau poate, bietul, s-a rătăcit prin Giurgiul pe care îl vede doar în campanii electorale, şi-a nimerit la DSV în loc de Finanţe.

Şi mai e şi şef de campanie pentru parlamentare al PNL Giurgiu.

Vă mai zicem o dată, cu bună-voinţă şi fără exagerare, treziţi-vă! pentru că giurgiuvenii sunt sătui, încă din 2012, de atare atitudini şi asta se va vedea la urne, la toate scrutinurile viitoare, dacă asemenea personaje nu vor dispărea complet din peisaj!

Eu zic să punem pariu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.