Consilierii judeţeni giurgiuveni au aprobat, vineri, 18 noiembrie, în şedinţa extraordinară, un proiect de hotărâre privind o rectificare bugetară ce cuprinde inclusiv asigurarea sumei necesare achiziţionării aparatului mamograf.

„Conducerea Spitalului Judeţean Giurgiu anunţă, totodată, că se află în plină procedură de achiziţionare, urmează publicarea ofertelor pe SEAP şi, declară managerul SJU, Elena Dinu, se doreşte ca mamograful să fie funcţional până la sfârşitul anului.

La rândul său, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, şi-a exprimat speranţa ca acest aparat atât de necesar va putea fi adus La Giurgiu în maximum trei săptămâni”, este precizat pe pagina de Facebook a CJ Giurgiu.dsc_0173

La rândul său, managerul Spitalului Judeţean Giurgiu a postat tot pe Facebook un mesaj de mulţumire faţă de cei din CJ Giurgiu: „O nouă veste bună! Mulţumim Consiliului Judeţean Giurgiu pentru sprijinul acordat şi în privinţa achiziţionării mamografului! Îmi doresc, într-adevăr, ca, până la sfârşitul anului, să şi punem aparatul în funcţiune. Există spaţiu special amenajat pentru acesta şi avem şi un specialist care ştie să lucreze cu aparatul.dsc_0027

Achiziţionarea unui mamograf pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este un lucru despre care se vorbeşte de multă vreme, dar noi am demonstrat că trecem de la vorbe la fapte”, scrie Dinu pe Facebook.

mamograf-1 mamograf-2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.