În contextul prezentării Programului PSD de Guvernare pentru Mediul de Afaceri, într-o recentă conferinţă de presă, vicepreşedintele PSD Giurgiu Răzvan Cuc, candidat la alegerile din 11 decembrie la funcţia de deputat, a făcut afirmaţia menţionată.

El a precizat că, în timp ce specialiştii din PSD lucrează pentru găsirea unor soluţii de dezvoltare a României din toate punctele de vedere, alţii fie fac doar politică, fie jignesc românii, fie sunt doar „miniştri, foşti directori de la multinaţionale”.

„Domnul Cioloş se preocupă mai mult de managementul spitalelor. În loc să se preocupe de activitatea în sine din unităţile medicale…  După eşecul cu privire la concursul pentru directorii şcolilor, acum vrea management privat pentru spitale. Dar asta fără să consulte oamenii din sistem. A dat repede o Ordonanţă ca să aducă management străin. Dacă ar fi să descriu acest Guvern Zero, aş spune că este doar Guvernul cu cei mai mulţi miniştri schimbaţi într-un singur an. Este Guvernul cu cele mai dispreţuitoare declaraţii făcute de miniştri la adresa noastră, este un Guvern cu foşti directori de la multinaţionale. Este un Guvern fără realizări, este Guvernul Zero. Eu cred că e timpul ca ei să plece acasă, la Bruxelles sau unde doresc. Pentru că, din păcate, s-a format un trio împotriva României: Iohannis, Cioloş şi PNL”, a declarat Cuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.