O şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 11.00, cu 31 de puncte pe ordinea de zi.

Printre acestea, se numără un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului, două privind aprobarea documentaţiilor necesare depunerii a două proiecte europene, aleşii vor vota şi repartizarea pe unităţi administrativ – teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2016. De asemenea, consilierii vor decide dacă vor aloca suma de 150.000 lei pentru finanţarea manifestărilor care se vor desfăşura la nivelul Consiliului Judeţean Giurgiu cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe anul 2016, dar şi 25.000 lei pentru finanţarea cheltuielilor organizate cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, „Ziua Naţională a României”.

Consilierii judeţeni vor aproba şi Regulamentul privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la şi de la locul de muncă al medicilor angajaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, dar şi aprobarea înfiinţării Centrului pentru Persoane Vârstnice Onceşti în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, precum şi aprobarea organigramei, statului de funcţii şi Regulamentul de organizare şi funcţionare al instituţiei.

În cadrul şedinţei de vineri, se va decide şi aprobarea exploatării şi repartizării masei lemnoase obţinute din tăierea arborilor limitrofi drumurilor judeţene DJ 411 Iepureşti-Clejani, DJ 504 Giurgiu-Putineiu, DJ 504 A Vieru-Gogosari, DJ 507 Giurgiu-Oinacu-Gostinu, precum şi   preluarea unui sector de drum din administrarea Consiliului Local al Municipiului Giurgiu în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu.

Mai multe puteţi afla dacă accesaţi acest link: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=204725669972103&id=100013040142107

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.