Startul campaniei electorale a fost dat, oficial, astăzi, 11 noiembrie. Social-democraţii giurgiuveni au transmis un mesaj cu această ocazie giurgiuvenilor, prin intermediul paginilor de Facebook.Candidat PSD Giurgiu- Senat liderul social-democrat giurgiuvean, Niculae Bădălău:badalau-mesaj

„Astăzi începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. Din respect fața de cetățeni și față de noi înșine, îmi doresc să fie o campanie curată, bazată pe proiecte și programe. Pe listele PSD Giurgiu sunt #giurgiuveni bine pregătiți. Vă veți convinge de acest lucru în luna care urmează, o lună în care candidații vă vor demonstra de ce administrația social-democrată este calea către dezvoltarea municipiului și comunelor din județul Giurgiu! 

Împreună îndrăznim să credem în giurgiuveni! Să avem succes în alegeri! Doamne ajută!

Candidat PSD Giurgiu- Senat Cristian Marciu:dsc_0305

„Astăzi, la începutul campaniei electorale, le urez tuturor mult succes, și îmi doresc o campanie liniștită, fără acuzații nefondate, fără atacuri și bazată pe proiecte. Noi, Partidul Social Democrat, am demonstrat că știm să facem proiecte, ne interesează viața locuitorilor acestui municipiu și județ, rămâne ca, pe 11 decembrie, în ziua votului, giurgiuvenii să pună în balanță ceea ce am făcut și ne dorim în continuare să facem pentru ei, și promisiunile deșarte ale altor pretendenți. Ne dorim un număr cât mai mare de parlamentari, pentru a putea pune în practică ceea ce ne-am propus în cadrul Programelor noastre, prezentate și giurgiuvenilor”

Candidat PSD Giurgiu- Camera Deputaţilor Elena Dinu:dsc_0360

„Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început astăzi, 11 noiembrie. 

Aşa cum am spus inclusiv în conferinţa de presă de ieri, îmi doresc să fie o campanie civilizată, bazată pe proiecte, pe schimburi de idei şi nu pe jigniri sau agresivitate de orice fel. Vreau să le spunem oamenilor ce planuri avem, ce măsuri propunem pentru un trai mai bun! 
Noi, social-democraţii giurgiuveni, vom merge din casă în casă şi le vom prezenta giurgiuvenilor măsurile cuprinse în Programele de Guvernare PSD pentru Sănătate, Agricultură, Economie, Tineret, Muncă şi Protecţie Socială. Vom încerca să stăm de vorbă cu cât mai mulţi oameni şi îi rog şi pe candidaţii din celelalte partide să ducă o campanie civilizată!
Le doresc succes colegilor mei! Pe 11 decembrie, ieşim la vot şi alegem echipa PSD! 
Pentru că îndrăznim să credem în România!”

Candidat PSD Giurgiu- Camera Deputaţilor Răzvan Cuc:razvan-mesaj

„Astăzi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

Alegeri decisive, care vor hotărî drumul pe care România îl va parcurge în următorii patru ani. Va trebui să cumpăniți bine, să comparați și, într-un final, să alegeți. Să alegeți între promisiuni abstracte de genul ”să fie bine ca să nu fie rău” și măsuri economice concrete, susținute de calcule financiare complexe despre impactul bugetar și sursele lor de finanțare, lucru care demonstrează seriozitatea și viabilitatea acestor promisiuni.
Este ceea ce PSD a făcut în ultima perioadă în care a prezentat românilor Programul nostru de guvernare, program ce are ca obiectiv crearea unei clase de mijloc puternice ca motor al unei dezvoltări reale.
Cu cât PSD va câștiga mai multe mandate de parlamentari cu atât vom avea mai multe șanse ca aceste dorințe să devină realitate. De aceea avem nevoie de voturile dumneavoastră. 
Urmează o lună de campanie în care vom fi în mijlocul oamenilor pentru a le explica mai bine ce vrem să facem pentru ei. 
Îmi doresc o campanie onestă, pe care să n-o murdărească nimeni cu atacuri josnice, nedemne, cu jigniri și calomnii. Acestea sunt metodele celor care n-au nimic de spus, de oferit și folosite pentru a distrage atenția alegătorilor.
Personal n-am să mă las atras într-un astfel de joc dar nici nu voi tolera atitudini care depășesc limitele morale sau legale ale libertății de exprimare. 
Le urez succes tuturor candidaților aflați pe listele Partidului Social Democrat!
Votați echipa PSD Giurgiu!”

Candidat PSD Giurgiu- Camera Deputaţilor Alexandru Andrei:alex-andrei-mesaj

„Stimați giurgiuveni, începând de astăzi ne aflăm oficial în campanie electorală. După cum știți deja, am ales să candidez pentru un post de deputat în Parlamentul României, dorindu-mi să ajut la dezvoltarea municipiului Giurgiu, a județului nostru și a comunităților existente aici, fără excepție. Promit să fac tot posibilul pentru a pune umărul la creșterea calității vieții cetățenilor pentru că aceștia merită cu prisosință acest lucru la fel cum promit, transparență totală. Va fi o lună grea în care îmi doresc să nu cădem pradă nici măcar o clipă diviziunii și discursului negativ, o lună în care îmi doresc să îmi fiți aproape. 
Îndrăzniți să credeţi în echipa PSD Giurgiu! Îndrăzniți să credeţi în România! Le doresc succes colegilor mei! Pe 11 decembrie, ieşim la vot şi alegem echipa PSD!”

Candidat PSD Giurgiu- Camera Deputaţilor Cosmin Lazăr:cosmin-lazar-mesaj

„Nu cred că există o onoare mai mare decât aceea de a-i reprezenta pe cei cărora le-ai cerut increderea și ți-au acordatat-o. O mica parte din speranțele lor, prin vot iti sunt transferate tie, acel candidat care odata ajuns ,,ales,, cel mai probabil nu o sa poți realiza tot ce ți-ai propus sau tot ce ai promis. Ai însă responsabilitatea de a nu-i dezamgi, de a nu-i ignora si de a-ți dedica energia, timpul și priceperea pentru a le face viața macar un pic mai bună, iar dacă reușești asta ei te vor respecta, te vor înțelege si poate chiar te vor iubi, atat cat poate iubi un reprezentat pe reprezentantul său. 

#indraznestesacrezi

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, social-democratul giurgiuvean Marian Mina este alături de colegii săi:

mina-mesaj

„START campanie electorală!
PSD este singurul partid care are un program coerent de guvernare, cu măsuri concrete, bine fundamentate bugetar, prin care vom asigura creșterea nivelului de trai al românilor. 
Avem și o echipă puternică de candidați la nivelul județului Giurgiu, formată din #giurgiuveni cu experiență dar și tineri dinamici și buni profesioniști. Parlamentarii PSD vor face legi bune pentru giurgiuveni și vor sustine proiectele de dezvoltate ale județului și municipiului Giurgiu. Îndrăzniți să credeţi în echipa PSD Giurgiu! Le doresc succes colegilor mei! Pe 11 decembrie, ieşim la vot şi alegem echipa PSD!”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.