Nu uitaţi, renumiţi artişti de muzică populară din ţară vin, joi, 10 noiembrie, la Giurgiu, pentru a cânta la un spectacol deosebit „In Memoriam Aurelian Preda”.

Spectacolul va începe la ora 18.00 şi sunt aşteptaţi pe scena Ateneului „Nicolae Bălănescu” din municipiu, Ana Maria Preda, Nicuşor Iordan, Cristina Turcu Preda, Constantin Măgureanu, Rodica Mitran, Daniela Cernea Leon, Ruxandra Pitulice, Virginica Neagu, Gheorghe Rizea, Angelica Mirea, Grigore Gherman şi Alin Trocan.klement

Organizatorul Ilie Klement spune: „Între mine şi regretatul Aurelian Preda a fost o prietenie sinceră, de ani de zile. Am colaborat frumos în toate proiectele noastre, atât la emisiunile tv cât şi la spectacolele caritabile organizate la Giurgiu pentru oamenii cu probleme de sănătate. Regret trecerea lui în nefiinţă cu mult înainte de vreme! La spectacol va veni şi un invitat special: Cornelia Duţă, producătorul emisiunii Destine Celebre cu care Aurelian Preda a lucrat mai bine de 15 ani”.

Evenimentul este organizat de Asociaţia „Implică-te pentru viitor!”, Centrul Cultural „Ion Vinea” şi Ansamblul Folcloric „Muntenia”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.