Reprezentanţii Primăriei Giurgiu anunţă că Global Energy Production (GEP) a început furnizarea agentului termic încă de acum două săptămâni, în școli, grădinițe și licee, apoi în instituțiile publice și, la cerere, la scările de bloc, însă de la 1 noiembrie va porni sistemul pentru toți utilizatorii.

„Conform situației raportate de GEP, întârzieri ar putea fi posibile la unele blocuri din zona Autogară, având în vedere că nu s-au finalizat lucrările la PT 15. În afară de unitățile de învățământ și instituțiile publice, sistemul centralizat de termoficare a mai rămas cu cca. 5.000 de consumatori”, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru acest sezon, subvenția acordată de municipalitate este de 50%, pretul gigacaloriei suportat de populație fiind de până în 200 de lei, iar ajutoarele financiare acordate consumatorilor vulnerabili sunt de 7 până la 25 de procente din prețul facturii, în funcție de venitul mediu net lunar pe membru de familie sau persoană singură, mai anunţă reprezentanţii Primăriei Giurgiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.