Candidaţii PSD Giurgiu pentru Camera Deputaţilor Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei s-au declarat încrezători în echipa pe care o reprezintă, într-o recentă conferinţă de presă desfăşurată după depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean.

Sunt convins că la alegerile din 11 decembrie vom face din nou o figură frumoasă. Venim în faţa oamenilor cu o echipă tânără, cu giurgiuveni care-şi vor desfăşura activitatea în Giurgiu şi pentru Giurgiu. Noi, ca întotdeauna, venim cu proiecte concrete- vedeţi programul de guvernare, dar şi cel pentru dezvoltarea judeţului, şi nu cu fumigene”, a declarat Răzvan Cuc.

La rândul său, Alexandru Andrei a spus că PSD Giurgiu s-a ţinut de cuvânt şi sunt doar giurgiuveni acei candidaţi care vor să îi reprezinte la Camera Deputaţilor şi la Senat.

„Oameni care cunosc problemele locuitorilor municipiului şi judeţului nostru, suntem tineri care ne dorim să facem lucruri bune pentru Giurgiu. Am dovedit că PSD Giurgiu are oameni capabili, spre deosebire de alte partide care n-au găsit oameni, ci le-au fost impuşi unii de la centru care n-au nicio legătură cu judeţul nostru”, a spus la întâlnirea cu presa locală, Alexandru Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.