Edilii-şef, viceprimarii sau alţi reprezentanţi ai UAT-urilor din judeţ s-au reunit la o întâlnire organizată de către cei din Consiliul Judeţean Giurgiu, prin Direcţia Cooperare Interregională, Strategii şi Proiecte.

Evenimentul a avut loc miercuri, 26 octombrie 2016, iar întâlnirea a avut pe ordinea de zi următoarele teme: Posibilităţi de finanţare  POR(Programul Operaţional Regional) – AXA 3, Prioritatea de investiţii 3.1 Operaţiunea B – Clădiri publice şi AXA 5, Prioritatea de investiţii 5.1.- Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.

„Astfel, având în vedere faptul că unităţile administrativ- teritoriale sunt eligibile să depuna proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, scopul întâlnirii a fost acela de a identifica potenţiali beneficiari ai programului menţionat.

De asemenea, autorităţile judeţene şi-au propus şi creşterea gradului de interes al celor din conducerea primăriilor în accesarea fondurilor europene.

La întâlnirea de miercuri au fost, totodată, prezentate modificările ghidurilor de program, publicate recent de Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional 2014-2020”, se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.