Sincer vă zic! Modul în care preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a vorbit vineri, în conferinţă de presă, despre doi primari giurgiuveni, m-a cam speriat. (Mi-am amintit  de o eră portocalie pe care românii n-au vrut-o, deci au îndepărtat-o cum ştiu ei mai bine).

Mai exact, felul în care a anunţat Ştefan că cei doi s-ar putea să aibă probleme în a-şi duce la capăt mandatul a făcut să sune toată treaba mai degrabă ca o ameninţare, lucru remarcat şi de către unii dintre ceilalţi colegi.

„De diseară sau de luni, primarul din Ulmi(Petre Nicolae, n.r.) nu va mai fi primar!(…) Probabil că şi la Mihăileşti. Sper ca până la parlamentare să se întâmple asta. Pentru că domnul Dobre(primarul Mihai Dobre, n.r.)… eu cred că nu mai prezintă calităţile morale ale unui primar care să organizeze alegerile parlamentare!”, a spus liderul PNL Giurgiu.

În cazul lui Nicolae de la Ulmi, acesta are o decizie a Instanţei într-un dosar de incompatibilitate contestată de fostul prefect Lavinia Crişu, printr-un Ordin.

„De unde ştiţi că de diseară sau de luni nu va mai fi primar?”, l-a întrebat un jurnalist pe Ştefan.

„E firesc să ştiu. Ordinul fostului prefect va fi contestat, eu am făcut solicitare în sensul ăsta!”, a răspuns el.

Întrebat şi dacă nu cumva pentru locale a „negociat” cu primarul din Ulmi, Gheorghe Ştefan nu a negat, ci a spus chiar că în urma negocierilor n-a luat PNL-ul ce ar fi discutat.

Pe bune? Cum vă sună asta?

Să zică giurgiuvenii!

Şi cu Mihai Dobre ce aveţi? Nici dumnealui n-a răspuns la negocieri?

Gheorghe Ştefan a mai spus şi că alţii care „n-au fost corecţi” au avut aceeaşi soartă. „Aşa am făcut de fiecare dată, m-am bătut cu cei care n-au fost corecţi, echidistanţi, au reprezentat instituţii ale statului, ca să nu mai fie în Giurgiu!”, a mai zis preşedintele PNL Giurgiu.

L-am întrebat dacă, de exemplu, şeful de campanie, cercetat şi de DNA şi de DIICOT, Marin Anton, este „corect”, Ştefan a zis doar atât: „Nu este primarul meu! De fapt, nu este primar!”.

Q.e.d.

Gheorghe Ştefan este candidat PNL pentru funcţia de deputat, la alegerile din 11 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.