Social-democratul giurgiuvean, candidat al PSD Giurgiu la Camera Deputaţilor, Alexandru Andrei a participat joi, 20 octombrie, la conferinţa de presă săptămânală a organizaţiei judeţene a formaţiunii menţionate.

El a prezentat pe larg subiectul proiectului de lege al PSD privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

„Aşa cum ştiţi, proiectul a trecut de Senat, este acum la Camera Deputaţilor, primind, ieri, un vot pozitiv în Comisia Juridică. Ne dorim ca în maximum două săptămâni să avem un vot final pe acest proiect de lege. PSD îşi doreşte un stat puternic şi în care românii să aibă încredere. De asemenea, PSD îşi doreşte să reducă birocraţia acum! Nu mâine, nu poimâine”, a spus Andrei, precizând că se doreşte ca Legea eliminării taxelor să fie promulgată rapid, astfel încât să se aplice chiar de la 1 ianuarie 2017.

Eliminarea taxelor va reprezenta timp şi bani câştigaţi de români, va avea un impact major şi imediat. Voci din PNL şi din Guvernul Cioloş- unii şi aceiaşi, de altfel,- spun că Legea va însemna reduceri mari la bugetul naţional. Nimic mai neadevărat! Impactul bugetar este, de fapt, foarte mic, de 0,07% din PIB”, a mai spus Alexandru Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.