Mai mulţi tineri giurgiuveni au primit invitaţia celor de la TSD de a se alătura echipei şi au mers să-i cunoască pe liderii lor, sâmbătă, 15 octombrie, la sediul PSD de pe Pietonala „Mircea cel Bătrân”. Acolo, au venit să le vorbească despre ce pot face tinerii în politică, în administraţie, pentru oameni, Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei.

Ulterior, pe paginile lor de Facebook, cei doi social-democraţi au transmis câte un mesaj cu privire la evenimentul de ieri.

Răzvan Cuc– administrator public al judeţului Giurgiu: „Le suntem datori celor foarte tineri pesediști cu aceeași atenție și încredere pe care și noi o primim de la seniorii partidului. Astăzi m-am bucurat încă o dată să fiu alături de ei, să îi ascult și să plănuim împreună”.

cuc

Alexandru Andrei– candidat PSD pentru Camera Deputaţilor, fost lider al TSD Giurgiu: „Am fost bucuros, astăzi, să văd ca PSD poate aduna atâta tinerețe în sediul PSD Giurgiu. Felicitări, TSD Giurgiu! Împreună suntem mai puternici!”

dsc_0008

Aşa cum a declarat într-un interviu anterior, liderul TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, spune că în opinia sa, „puterea tinerilor a fost mereu observată atunci când aceştia au fost uniţi şi implicaţi. Aţi văzut şi care a fost puterea TSD în interiorul partidului atunci când organizaţia a fost unită. Să nu uităm că TSD a dat un premier, mai mulţi miniştri şi mulţi preşedinţi de organizaţii PSD”.udvuleanu 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.