Reprezentanţi ai organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu au venit, vineri, 14 octombrie, la întâlnirea cu presa locală şi principalul subiect dezbătut a fost acela al Programului economic al PSD pentru viitoarea guvernare, lansat weekend-ul trecut de către liderii centrali.

Astfel, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a prezentat jurnaliştilor locali datele cuprinse în Program şi pe care le-aţi putut studia inclusiv pe site-ul nostru.dsc_0034

„Programul economic al PSD se axează pe creşterea şi dezvoltarea clasei de mijloc, toate măsurile fiind susţinute şi de partea de legislaţie actuală. S-a demostrat deja că tot ce a făcut Partidul Social-Democrat în toate guvernările sale au condus la creşterea economică a României. Şi acest proiect este unul sustenabil, se bazează pe cifre, pe date concrete, este realizat de specialişti. Nu ca cel de 7 pagini al Guvernului Tehnocrat, dacă vă amintiţi”, a spus Răzvan Cuc.

Social-democratul giurgiuvean, cu ajutorul unui proiector a prezentat şi un slide-show ce cuprinde toate măsurile în ceea ce priveşte: relaxarea fiscală şi creşterea veniturilor, eliminarea taxelor nefiscale, venituri în plus la buget, relaxare fiscală, creşterea veniturilor populaţiei. De asemenea, Cuc a explicat şi impactul bugetar pentru perioada 2020- 2016 a tuturor măsurilor propuse de către PSD.

„Este un program foarte elaborat, realizat de experţi din cadrul partidului, bazat pe analize şi date concrete, nu pe supoziţii”, a mai spus Răzvan Cuc.

C. Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.