Aceasta, în cadrul unei şedinţe extraordinare ce va avea loc vineri, 13 octombrie. Astfel, conform documentelor ce însoţesc proiectul de hotărâre ce va fi supus la vot, la propunerea Global Energy Production, preţul pentru energia termică furnizată persoanelor fizice ar trebui să fie de 299,39 de lei.

pret-energie-termica

Tot mâine va fi votat şi un proiect de hotărâre ce vizează subvenţia acordată de municipalitate pentru ca preţul plătit de către giurgiuveni să fie mai mic.

caldura-2

 

Astfel, după cum se poate observa din imaginile de mai sus, sunt preţuri diferite: unul pentru giurgiuvenii care se alimentează cu energie termică din reţeaua de transport şi cei care primesc agent termic din reţeaua de distribuţie.

 

Reprezentanţii Primăriei Giurgiu anunţă că, după ce ieri, 12 octombrie, au fost primite la Direcția de Asistență Socială formularele de la Guvern cu privire la acordarea de ajutoare de încălzire în sezonul 2016-2017, de luni, 17 octombrie, giurgiuvenii își pot depune formularele completate la sediul DAS sau la punctul de la Cantina Socială din Tineretului.

Documentele pot fi depuse până la data de 20 noiembrie pentru a beneficia de subvenții începând cu luna noiembrie. Condițiile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire și cuantumul acestora au rămas neschimbate față de anul trecut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.