Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a prezentat joi, 6 octombrie, în conferinţă de presă, numele candidaţilor organizaţiei judeţene a formaţiunii politice pe care o reprezintă, la alegerile parlamentare.

Astfel, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv al PSD Giurgiu, pentru Senat vor candida în următoarea ordine: Niculae Bădălău, Cristian Marciu, Cristi Matei şi Cristian Ştenghel.

Pentru Camera Deputaţilor, pe locul I este Răzvan Cuc, pe II Andrei Alexandru, pe locul III este Elena Dinu, urmaţi de Cosmin Lazăr- actual consilier judeţean şi de Cristina Bălan şi Claudia Ion. Am mizat pe o echipă tânără, mai  la Camera Deputaţilor. Şi sunt sigur această echipă va conduce la cât mai multe beneficii pentru locuitorii judeţului nostru. Aşa cum am promis, după cum vedeţi, absolut toţi sunt giurgiuveni, n-am adus pe nimeni din Bucureşti sau din alt judeţ. Cred că Giurgiu merită să fie reprezentat la nivel naţional de oameni de aici!”, a spus Niculae Bădălău.

În plus, întrebat ce scor speră să obţină la alegerile din 11 decembrie, senatorul social-democrat a spus că cert este că PSD va avea la Giurgiu un senator şi trei deputaţi. „Poate chiar doi senatori, la redistribuire. Oricum, la ultimele alegeri, am fost prima echipă pe ţară şi sigur vom rămâne aşa! Mizez pe oameni de valoare şi sunt convins că vom avea din nou un rezultat foarte bun”, a precizat liderul PSD Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.