Deschiderea unui nou an al cursurilor extracuriculare din cadrul Centrului Cultural ”Ion Vinea”, a avut loc sâmbătă, 1 octombrie, informează reprezentanţii Primăriei Giurgiu.
Conform sursei citate, pentru cei interesați să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut, au de ales din mai multe domenii de activitate artă plastică – unde cursurile sunt conduse de prof. Petra Șerbănescu, secțiunea teatru – cursurile sunt conduse de prof. Ionela Cralevici, secțiunea canto muzică ușoară și populară – cursuri conduse de prof. Mihaela Pețanca, secțiunea dans modern – cursurile sunt conduse de Ștefania Moga și secțiunea dansuri populare – cursuri conduse de Prodan Velicu.

“Pe parcursul anilor, în fiecare domeniu de activitate, profesorii au reușit să aducă elevii la un nivel de performanță destul de avansat, participând la diverse evenimente, festivaluri sau concursuri naționale și internaționale de unde s-au întors cu trofee și premii foarte importante”, se arată pe site-ul Primăriei Giurgiu.

Cursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, Centrul Cultural ”Ion Vinea” beneficiind de săli și logistică adecvată pregătirii cursanților. Dacă în 2006, numărul cursanților era de circa 80, acum, după zece ani, acesta a ajuns la peste 250, grație și sprijinului municipalității din ultimii ani.
Înscrierea la cursurile pe fiecare domeniu se fac, zilnic, la secretariatul instituției în funcție de locurile disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.