Ce să vezi, gura bucureşteanului adevăr grăieşte acum. În afară de scandalul în care a fost implicat fix numele domniei sale(un domn aproape complet necunoscut multora dintre aceia cărora le va cere votul pe 11 decembrie), în PNL Giurgiu, în ultimii ani, parcă numai de d-astea au avut parte. Sau şi le-au creat, mă rog. Cert e că, în mod firesc, treaba asta s-a reflectat în rezultatele obţinute la ultimele scrutinuri. De ce s-ar înregistra acum o excepţie?

Primul pe lista PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare, la Senat, bucureşteanul cu tatăl din Teleorman, Dan Vlaicu, a participat vineri, 30 septembrie, la o conferinţă de presă.

“Adeversarii au spus că a fost un scandal(impunerea sa de către PNL central, după ce colegii de la Giurgiu îl voiau pe Cristian Olaru şi-au ales, de altfel, prin vot, n.r.)… Cred că, în alţi ani, au fost altele mai mari la PNL Giurgiu(ce uşurare! n.r.). În orice partid există competiţie internă, doar la PSD nu, de vreo 100 de ani”, a zis Vlaicu.

Păi, cu toată dragostea, vorba lu’ Badea, una-i competiţia internă şi-alta-i ce-aţi făcutără ‘mneavostră iar. Că tot competiţie internă i-aţi zis şi acelui scandal între Floricel şi Stănişteanu, una dintre urmări fiind „ruperea” unei aripi din PNL Giurgiu şi transformarea sa în Mişcarea Liberală. Şi tare rău a picat la stomacul liberal. Tot competiţie internă fuse şi până se duse (la) ALDE…

Aripi câteva sunt şi acum în filiala Giurgiu a Partidului Naţional Liberal, este evident, nu are sens să facem pe fetele mari. Că Gheorghe Ştefan şi le doreşte pe acelaşi „spate”, e ca la locale. Şi-acolo a vrut mult. Ghinion!

Tare interesant va fi cu Marian Măroiu şi Noruţ Stănişteanu de-a dreapta, cu Beianu şi Vlaicu pe cap şi cu Marin Anton în braţe. Cum să rupă gura târgului, ei, aşa, „uniţi pentru Giurgiu”, dar mai degrabă parcă oleacă… cam(sâc!) „compromişi” unii altora, e?

Noroc cu Ion Mateescu! Că, atunci când vor fi căzut în depresie politică, îi va peria cum ştie dumnealui mai bine. Pentru moral, coane, pentru moral!

Mama ei de… morală!

Citeşte şi: http://giurgiu-net.ro/archives/47891

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.