Copiii de la Casa de tip familial Soarele au fost vizitati din nou, în cursul acestei săptămâni, de reprezentanții Grupului Români cu suflet în UK și Europa.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu ne-au transmis faptul că Stelian Daniel Iordache și Ionela Bădălau, doi dintre reprezentanții acestui grup de români inimoşi, au fost prezenți în mijlocul copiilor care, de această dată, au primit în dar din partea oaspeților, obiecte de îmbrăcăminte și încălțaminte.

Totodată, şi copiii de vârste mai mari şi care se află în plasament la Casa de tip familial Daniela au primit astfel de daruri.

“Deşi în urma cu doar 3 săptămâni i-a vizitat, iar donaţiile din partea Grupului au fost consistente ( televizoare, paturi speciale pentru copii, dulciuri, fructe, jucării), Stelian Daniel Iordache a dorit să îi mai vadă o dată pe copii, înainte de a se întoarce în Anglia”, spun cei de la DGASPC Giurgiu.

“De fiecare dată când am vizitat casele de tip familial din Giurgiu am venit cu câțiva reprezentanți ai grupului nostru; toți cei care au venit și-au exprimat intenția de a reveni, de câte ori vor avea ocazia, să îi revadă pe copiii de aici. Peste câteva zile mă voi reîntoarce la muncă în străinătate și am ținut neapărat să îi revăd pe cei mici. Este a treia oară cand vin la copiii de la Casa Soarele , m-am bucurat de fiecare dată ca am putut să le aducem daruri, datorită implicării membrilor  grupului Români cu suflet în UK și Europa”, a transmis Stelian Daniel Iordache.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.