La alegerile locale, devenise viral pe Facebook un titlu al celor de la Times New Roman, ce era fix aşa: “Un român îngrijorat a sunat la sediul PNL: ”Sunteți ok? N-ați anunțat niciun candidat nou de 2 zile”.

Genial!

Dacă nu exista, titlul acesta ar fi trebuit inventat pentru PNL Giurgiu, exact acum, înainte de alegerile parlamentare.

Cum s-ar zice: ba e Vlaicu, ba-i Beianu, ba Ştefan, ba-i Stănişteanu. Stai că vine şi Chiran, deci Măroiu-i… barosan.

Simt nevoia să fiu sinceră cu dumneavoastră şi să vă mărturisesc faptul că n-am înţeles: care-s candidaţii PNL Giurgiu pentru scrutinul din 11 decembrie? E, lăsaţi, sunt convinsă că nici ei n-au înţeles.

Păi, uite, cu vreo două săptămâni în urmă, la o şedinţă cică plină cu (sâc!) poale-n cap şi palme-n brâu, cu votul majorităţii pro-Ştefan, anti-Beianu, peneliştii stabiliseră care cred ei că-s ăi mai merituoşi membri PNL Giurgiu pentru a-i reprezenta pe giurgiuveni în Parlamentul României. Ce, parcă mai contează că cei mai mulţi, la alegerile din vară, defilau cu steagu’ altor partide!

 Decalogul nu se pune, că doar nu era pe bune.

Şi pentru că localele au trecut, să dăm integritatea pe mut.

Citesc la colegii de la Opinia Giurgiuveanului că, întru ameţirea şi preatulburarea electoratului, PNL-iştii s-au sucitără(şi gâturile reciproc, dac-ar putea, înţeleg). Cică, de fapt, ar rămâne-n cap de săgeată pentru Senat bucureşteanul absolut necunoscut în Giurgiu Dan Vlaicu- susţinut de Beianu, dar (re)negat de majoritatea din Biroul Politic Judeţean.

C-aşa-i în democraţia înţeleasă, se pare, de ‘mnealor: şi ce dacă majoritatea cere ceva, tu te duci la Alinuţa, faci buziţa supărată, zici că, nu ştiu, candidaţii propuşi de Gigi Ştefan ar fi nişte, cum să le zic, începe cu „l” şi se termină cu „e”?!, şi gata!

Moaaaa, abia aştept viitoarea mutare a „specialistului cu expertiză” Ştefan, secondat de preferatul tuturor giurgiuvenilor Marin Anton- şef de campanie pentru PNL Giurgiu!

… forţa fie cu voi, „cavaleri Jedi”, în cele 79 de zile până când giurgiuvenii vor spune din nou ce părere au ei despre asemenea „opturi” politice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.