Mare bucurie în sufletele copiilor şi tinerilor din casele de tip familial Soarele, Daniela, Casa Mea şi Casa Verde!

Ei au avut ocazia, sâmbătă, 3 septembrie, să-i revadă pe reprezentanţii Grupului “Români cu suflet în UK”. Aceştia au revenit la Giurgiu, după ceau mai fost cu daruri pentru copii, în aprilie anul acesta.

De această dată, le-au adus nu doar jucării, dulciuri, fructe și băuturi răcoritoare, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, ci şi două televizoare pe care le-a primit fiecare casă, perdelele cu personaje îndrăgite, dar și paturi speciale- pentru copiii de la Casa Soarele şi cei de la Casa Daniela.

„Grupul nostru, inițiat de mine și Adrian Cristian Coman, se numește acum Români cu suflet în UK și Europa. Deși trăim departe de țară, dorim să ne implicăm în sprijinirea acestor copii; ne bucurăm că grupului nostru de români care muncesc în UK i s-au alăturat și alți români din Grecia, Spania, Italia și România. În total, grupul nostru are acum aproximativ 2.300 de persoane.

La sfârșitul lunii aprilie, atunci când i-am cunoscut pe copii, le-am promis că îi vom vizita din nou iar astăzi am revenit pentru a le aduce daruri care să le facă viața mai frumoasă. Am fost încântați cu toții de bucuria lor și abia aștept să le transmit impresiile noastre, ale celor care am fost prezenți astăzi în mijlocul copiilor din aceste case, tuturor celor care au contribuit la aceste donații”, a declarat Stelian Daniel Iordache, reprezentant al grupului Români cu suflet în UK și Europa.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor românilor care au făcut posibilă organizarea acestei acțiuni în sprijinul copiilor beneficiari de măsură de protecție specială.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.