Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au făcut această captură- record, la finele săptămânii trecute, în urma unui control asupra unui autocar ce făcea curse pe relaţia Bucureşti – Istanbul și transporta ca opt cetăţeni turci și 33 de cetăţeni români.

„Acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra persoanelor, bagajelor acestora și autocarului. Astfel, în urma controlului, au fost descoperite ascunse sub scaunul șoferului și subspaţiul destinat pentru acumulatorii auto, mai multe pachete învelite în folie şi bandă adezivă ce conţineau suma totală de 223.000 euro și 138.000 USD, anunţă cei de la Poliţia de Frontieră, printr-un comunicat.

În document este specificat faptul că, banii unei giurgiuvence, în vârstă de 35 de ani, care nu a putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumelor de bani ascunse în autocar.

„Aceasta a declarat că a primit banii de la două persoane din Bucureşti, care au rugat-o să-i transporte, în schimbul unui comision, în Bulgaria, unde urmau să se reîntâlnească şi să-i restituie”, mai anunţă poliţiştii de frontieră.

În acelaşi comunicat este specificat că banii au fost confiscaţi, fiind efectuate cercetări cu privire la provenienţa şi destinaţia banilor, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.