Cu ochii în lacrimi, de la atâta râs, uitându-mă deci la conferinţa de presă a PNL Giurgiu de miercuri, 31 august, mi-am amintit, în mod firesc, de mai multe faze din „Las Fierbinţi”. Da’ cea mai cea e asta:

Bărbaţii satului, în mijlocul lacului localităţii, scoteau peştele cu plase, că trebuia primarul să bage acolo fructe de mare, ca să ia nişte, evident, fonduri europene… Robi, Celentano, Firicel şi Dorel se contraziceau pe ce sunt, de fapt, fructele de mare: portocale! e pe dracu’, sunt sigur kiwi ori banane. Hai, bă, că ştiu eu că-i ananas sau cocos… Sunteţi proşti, mă, ie toate la un loc! Cam aşa.

Că au mâncat ei când erau mici şi-i ducea mama lor în tabără la mare.

Băi, deci fix aşa şi liderul PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, cu „interesul” lui dezinteresat în cazul Zona Liberă. Vorbeşte de parcă ştie ce este, de când, cum şi de ce… A, ştie, mai ales, câţi câini (cu covrigi în coadă) bântuie zona, indubitabil. Zice domnia sa ba că-i bine unde e Zona(de parcă o s-o mute careva cu TIR-urile de acolo), ba că-i legal să fie oriunde(a fost în concendiu, îl înţelegem, nici mie nu-mi ardea să-i citesc declaraţiile cu atenţie, când mă odihneam).

Numai că, fiţi atenţi acilişea: „Giurgiuvenii ar avea de pierdut”(?!), a spus el, dacă Zona sau/şi Apa Service ar trece în administrarea judeţului, de la municipiu. Deci, propune domnia sa să facem referendum!

Hot-hot-hot! Ce să zic.

Bine, domnule, facem, dar să-i întrebăm CE pe oameni? Cam ce întrebare aţi trece dumneavoastră pe buletinul ăla de vot? Ei? Că terenul de care vorbiţi dvs. este oricum al CJ, a declarat şi primarul Barbu, la o conferinţă recentă! Se discută despre acţionariat, administrarea în sine practic rămâne a SC Zona Liberă, oricum.

„Nu accept ideea de a juca ping-pong cu acestea”, a mai spus Ştefan. Bravos, fix ca unul din cei patru menţionaţi mai sus: fructele de mare sigur sunt kiwi!

Cu tot respectul, eu zic să-i întrebăm pe giurgiuveni aşa: de ce credeţi că toţi consilierii judeţeni ai PNL au votat PENTRU ceea ce criticaţi dvs. acum? 

I-aş mai pune pe giurgiuveni să dea ca exemplu 3 măsuri, nu mai multe, luate de vreun liberal cu putere, indiferent unde o are ori a avut-o, pentru dezvoltarea Zonei Libere.

Nu-i mai cinstit?

Semnat: Downtown girl

P.S.: Daţi pe canalul PNL Giurgiu, e „Las Fierbinţi” iar!

Mai ales acum, cu revenirea în partid a celor mai înfocaţi… foşti PNL, PMP, PML, UNPR-işti, dreptaci, stângaci etc.

Domnul Viorel Teodorescu, însă, de departe, este cel mai simpatic. El şi cu cei- atenţie!- „80% membri UNPR” care l-au urmat( vreo patru-cinci oameni, nu?). Simpaticul de el, mai ales cu limba-i pricepută, dar nu prea la… română. Of, fie-vă milă de frumuseţea asta de limbă! Corect, este, vă mai spunem o dată tuturor „iubitorilor ăstora de neam, din 4 în 4 ani”: Proiect PENTRU ţară, nu DE ţară.

DE ţară e treaba cu Las Fierbinţi.

  • Imaginea ce însoţeşte materialul este un trucaj- pamflet ce trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.