Veştile bune de la Consiliul Judeţean Giurgiu continuă să vină. După ce, în ultima perioadă, au fost date mai multe Ordine fie de începere a lucrărilor pe unele artere rutiere, fie pentru expertizarea altor investiţii pentru continuarea acestora, iată că zilele acestea se lucrează intens şi pe Drumul Judeţean 404.

Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj, însoţit de mai multe fotografii de la lucrare: „Mă bucur să pot anunţa faptul că am demarat lucrările de modernizare a unui nou drum judeţean, DJ 404 (limita judeţului Dâmboviţa-Drăgăneasca). Satisfacţia mea e legată de faptul că vorbim, din nou, despre lucrări complexe, în profunzimea drumului, care se finalizează cu turnarea de covor asfaltic în două straturi şi care, evident, au o durată de viaţă sporită şi oferă condiţii optime de circulaţie!”.

Se poate spune, iată, fără îndoială, că, în cele câteva luni de la preluarea conducerii CJ Giurgiu de la „dreaptă”, sunt făcute mai multe lucruri decât în ani buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.