Vicepreşedinte al OFSD central, Aurelia Dobre, a prezentat, miercuri, 31 august, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Giurgiu, un rezumat al activităţilor desfăşurate de către femeile social-democrate la Şcoala Politică de Vară. Evenimentul s-a desfăşurat weekendul trecut, la Constanţa.

“Au venit la eveniment reprezentante ale OFSD din absolut toate judeţele. Au fost alături de noi Viorica Dăncilă- lidera noastră, doamna Rovana Plumb, preşedintele PSD- Liviu Dragnea, dar, aşa cum ştiţi, au venit şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Am avut şi alţi invitaţi de marcă precum Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, dar şi analiştii Marius Pieleanu, Alexandru Cumpănaşu, cât şi jurnaliştii Rareş Bogdan, Adrian Ursu, Andreea Creţulescu. Au fost lucruri foarte importante pe care le-am dezbătut.

Ca şi o realizare putem spune, chiar la deschiderea lucrărilor, domnul Dragnea a anunţat că în fiecare judeţ, la parlamentare, va fi câte o femeie- candidat pe un loc eligibil”, a declarat Aurelia Dobre, vicepreşedinte al PSD Giurgiu.

De asemenea, denumind-o “picanterie”, Aurelia Dobre a spus presei locale despre momentul în care Rareş Bogdan(cunoscut ca ziarist anti-Victor Ponta) şi-ar fi cerut scuze, în faţa femeilor social-democrate, pentru că l-a atacat pe fostul premier, la prezidenţiale, în felul în care a făcut-o.

Totodată, Aurelia Dobre a vorbit şi despre declaraţiile atât de importante făcute de Brummell, în contextul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, aspect prezentat şi de noi la momentul respectiv. În plus, Aurelia Dobre a dat citire şi celor şapte soluţii propuse de OFSD pentru viitoarea guvernare, informaţii déjà furnizate de noi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.