Într-o emisiune televizată, difuzată la postul online Open TV, luna trecută, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, spunea că are informaţii potrivit cărora, la sediul Colegiului Medicilor din incinta Spitalului Giurgiu, ar fi fost ţinute şedinţe politice ale consilierilor municipali ai PNL.

Acest fapt a fost confirmat chiar de managerul Spitalului Judeţean, Elena Dinu. Ea a fost întrebată, marţi, 30 august, în conferinţă de presă, dacă informaţia este adevărată.

„Din nefericire, da, s-a întâmplat acest lucru. Am aflat asta destul de târziu, dar, oricum, din păcate, nu am acum soluţia de a lua vreo măsură în acest caz, pentru că s-au întâlnit la Colegiul Medicilor, organizaţie profesională. Vă spun sincer, însă, mulţi au fost manageri aici… de la un partid sau altul, dar nimeni nu şi-a permis să facă aşa ceva”, a declarat Dinu.

Preşedintele Colegiului Medicilor este Ladislau Pick, membru PNL Giurgiu, cunoscut ca apropiat al fostului candidat la Primăria municipiului, Nicolae Florian.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.