Ordinul de începere a prestării serviciului de expertizare a lucrărilor efectuate până în prezent pe trei artere rutiere din Giurgiu a fost dat, zilele acestea, de către conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu.

Pe pagina de Facebook a instituţiei se arată că este vorba despre lucrări făcute pe DJ 411, 504 şi 603, trei proiecte aflate în întârziere, cu termene de finalizare prelungite.

“Recent, consilierii judeţeni au aprobat rezilierea contractelor de servicii cu Romstrade şi firmele subcontractate, urmând ca procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor să fie reluată. De menţionat este că, din cauza întârzierilor amintite şi asumate de către fostul constructor, CJ Giurgiu va plăti din bugetul propriu pentru restul investiţiilor.

Tot în cadrul unei şedinţe a CJ Giurgiu, în iulie, au fost aprobate sumele pentru efectuarea unei expertize asupra investiţiilor realizate, până la acest moment, în cazul celor trei drumuri judeţene. Aceasta este necesară tocmai în vederea organizării unei noi licitaţii”, se arată pe pagina de Facebook a CJ Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.