Delegaţia Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Giurgiu, prezentă la lucrările Şcolii de Vară din Mamaia, în perioada 25-28 august, este alcătuită din preşedintele Crina Stoianovici, dar şi de liderul de la municipiu, Petronela Săndulescu şi vicepreşedinţii Elena Dinu, Elena Boţoroagă şi Florenţa Buzică. Ele sunt însoţite de vicepreşedintele OFSD central, giurgiuveanca Aurelia Dobre.

Aşa cum am arătat în materialele anterioare, principalele teme de dezbatere au fost responsabilitatea femeilor care ocupă funcţii în administraţia locală, alegerile parlamentare- modificări privind legea în acest domeniu, votul din Diaspora, bune practici privind dezvoltarea localităţilor în care femeile au fost alese primar sau perspective ale forţei de muncă în contextul Brexit.

Sâmbătă, 27 august, invitatul special al evenimentului a fost ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell.

El a transmis, la Şcoala de Vară a OFSD că “Marea Britanie va rămâne o țară deschisă și după ieșirea din Uniunea Europeană, deci rămâne un partener pentru România în foarte multe contexte, iar Parteneriatul nostru strategic cu România va continua”.

În cele 4 zile, au mai ţinut prelegeri preşedintele OFSD, Viorica Dăncilă, primarul Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, dar şi jurnaliştii Adrian Ursu şi Rareş Bogdan.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.