Preşedintele PSD a făcut această afirmaţie, joi, 25 august, în cadrul primei zile a Şcolii de Vară a Femeilor Social-Democrate din România.

„Nu voi trimite în niciun judeţ pe cineva de la Bucureşti, fără niciun fel de excepţie. Toţi candidaţii vor fi din organizaţia PSD din judeţul respectiv. În schimb, o să mă uit cu atenţie şi voi avea o discuţie cu fiecare preşedinte de organizaţie pentru fiecare candidat în parte. O să avem liste pentru Parlament profesionalizate, în funcţie de comisiile din Parlament, vreau ca toţi candidaţii noştri să contribuie la ridicarea calităţii Parlamentului.

Vor fi pe listele Parlamentului mulţi tineri, multe femei, şi, în sensul acesta, nu voi primi liste la centru pe care să le semnez pur şi simplu cu ochii închişi”, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, liderul social-democrat a menţionat, referitor la toţi candidaţii PSD pentru Parlament, că doreşte ca social-democraţii din viitoarea structură legislativă să fie activi şi dinamici, scrie Hotnews.

„Nu vreau să fie în Parlament, cel puţin din partea PSD-ului, vreun deputat care să nu aibă drag de muncă, care să nu meargă la comisii, (…) un deputat care dacă merge în comisie să ştie proiectele de legi pentru că este de specialitatea respectivă, care să fie prezent la vot şi care să fie un om activ şi dinamic în Parlamentul României. Am vorbit cu colegii mei, toţi au acceptat lucrul ăsta, au înţeles şi în sensul ăsta vom face liste”, a spus liderul PSD.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.