Colegii de la Giurgiu Acum au publicat recent un articol în care au prezentat evenimentele la care vor lua parte reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor Social-Democraţi(OPSD) Giurgiu.

Astfel, conform sursei citate, pe 9 septembrie, pensionarii PSD din Giurgiu vor merge la Consiliul Naţional al structurii menţionate.

Potrivit preşedintelui OPSD Giurgiu, Dan Cristescu, delegaţia de la Giurgiu va fi cea mai numeroasă din ţară. Tot el le-a spus colegilor de la Giurgiu Acum şi care vor fi principalele discuţii de la întrunirea ce va fi găzduită de Sala Palatului.

„Printre subiectele ședinței de la Sala Palatului amintesc raportul de activitate al Consiliului Național OPSD pentru înfăptuirea prevederilor din Programul PSD de pregătire și desfășurare a alegerilor locale din 5 iunie.

În plus, se va lua în discuţie şi calendarul activităților pensionarilor social-democraţi în perioada august – decembrie 2016. De asemenea, va fi prezentată o informare cu privire la activitatea internațională a OPSD şi va fi adoptat programul întâlnirii zonale.

Totodată, va fi votată hotărârea Consiliului Național al OPSD privind convocarea adunărilor generale ale organizațiilor pensionarilor social-democrați pentru perioada 10 septembrie – 20 octombrie 2016”, a spus Cristescu.

Liderul OPSD Giurgiu a menţionat că tot la Consiliu va fi şi un moment festiv, prilejuit de acordarea Diplomelor de Onoare ale OPSD celor 139 de primari pensionari, aleși pe listele PSD.

Mai apoi, pensionarii social-democraţi giurgiuveni, alături de colegi din regiune, se vor reuni în urbea noastră, pe 16 septembrie, la şedinţa Biroului Executiv Zonal Central. Vor fi prezenţi reprezentanţi ai opt Organizaţii de Pensionari Social-Democraţi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.