Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi, noaptea trecută, să intervină în mai multe localităţi pentru limitarea efectelor cantităţilor mari de apă căzute, dar şi a vântului puternic.

Astfel, reprezentanţii ISU Giurgiu anunţă că pompierii au fost chemaţi, în jurul orei 22.00, în localitatea Vieru, pentru degajarea carosabilului pe DJ 504. „La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a acționat pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil în urma fenomenelor meteorologice”, este precizat într-un comunicat.

Conform sursei citate, tot noaptea trecută, la ora 23.00, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Dobreni, pentru degajarea apei dintr-o locuință în urma unei inundații.

„La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Gărzii de Intervenție Colibași. S-a acționat pentru scoaterea apei din două camere de locuit.

În data de 22.08.2016 ora 23:50, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Varlam pentru degajarea apei în urma unei inundații. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Punctului de Lucru Călugăreni. S-a acționat pentru scoaterea apei de pe două proprietăți”, se arată în comunicatul de presă al celor de la ISU Giurgiu.

Meteorologii au anunţat că şi Giurgiu se află, până miercuri, 24 august, ora 06.00, sub cod galben de vreme rea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.