Reprezentanţii instituţiei anunţă pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu că au în pregătire depunerea a nouă cereri de finanţare pentru tot atâtea proiecte, prin intermediul Programului Operaţional Regional(REGIO) 2014-2020.

Astfel, conform sursei citate, sunt pregătite proiecte pe mai multe axe.

Pe Axa 3, CJ vrea să ia fonduri pentru lucrări de „îmbunătăţire energetică” la Spitalul Judeţean Giurgiu, Comandamentul Militar, la sediul instituţiei sale, Şcoala Specială din Giurgiu, dar şi pentru Centrul de Asistenţă Socială „Sfântul Gheorghe”.

De asemenea, pe Axa 5, sunt pregătite două proiecte, unul ce vizează restaurarea, reabilitarea, refacerea şi valorificarea turistică durabilă a Schitului Strâmbu – Găiseni iar celălalt, consolidarea, reabilitarea şi restaurarea Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”.

Pe Axa 6, infrastructură, proiectele vizează reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene 504 şi 503.

„Pentru proiectele în pregătire ce urmează a fi depuse la nivelul Consiliului Judeţean Giurgiu s-au contractat şi s-a urmărit derularea şi încadrarea în termene a serviciilor de consultanţă şi proiectare în vederea scrierii şi depunerii cererii de finanţare, s-au obţinut avize şi acorduri şi cererile de finantare urmează a fi elaborate cu respectarea Ghidurilor Aplicantului”, se arată pe pagina de Facebook a CJ Giurgiu.

Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 este succesorul Programului Operaţional Regional 2007-2013 şi unul dintre programele prin care România va putea accesa fondurile europene structurale şi de investiţii provenite din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), în perioada 2014-2020.

Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 este gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.