Primul eveniment rutier s-a petrecut pe 13 august, în jurul orei 20.00, în Singureni.

Poliţiştii anunţă, printr-un comunicat, că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Singureni, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 411, în localitatea menţionată, către Crânguri, a accidentat ușor o minoră de 3 ani din aceeaşi comună. Fetiţa a traversat strada fără să se asigure.

„Minora a fost transportată la un spital din București pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test rezultatul fiind zero si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, este menţionat în comunicat.

Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe 14 august, în jurul orei 11.30, chiar în municipiul Giurgiu.

„C. M., un bărbat, de 41 de ani, cetățean străin, în timp ce conducea autoturismul Daewoo, pe Bd. Mihai Viteazu la intersecția cu str.1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Skoda condus de N. F., un bărbat de 54 de ani, din Giurgiu.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 8  ani, din Giurgiu, pasager în autoturismul Skoda. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale”, este precizat în comunicat.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.