Sigur că vă rog să iertaţi clişeul, dar chiar nu mă pot abţine: hai c-am trăit s-o aud şi p-asta! Nu ştiu dacă să fiu tocmai „recunoscătoare”, dar amuzată sigur sunt şi am decis că merită împărtăşită senzaţia.

Deputatul PNL Marin Anton a declarat, într-o recentă conferinţă de presă susţinută la Giurgiu, că nu mai vrea în Parlament pentru un nou mandat, deoarece, ia fiţi atenţi aici!: „imaginea Parlamentului este destul de deteriorată şi nu cred să se îmbunătăţească în perioada imediat următoare!”.

Doamne-Dumnezeule, cât a putut îndura acest biet om politic! În ce hal a fost nevoit să-şi strice el imaginea lui imaculată în… în, cum să-i zic, în Parlamentul ăla cu imaginea destul de deteriorată!

Doamne, cum ai permis Tu să îndure el, Marin Anton, 4 ani lungi de chin şi de coşmar, în Parlament? Cu salariul ăla, imunitatea aia, maşina, timpul liber… Urât!

Cum, Doamne, cum? Tocmai el, un personaj politic atât de iubit de toţi giurgiuvenii pentru toate lucrurile excepţionale făcute pentru ei, începând cu blocarea bugetului CJ, în 2012…(o să ziceţi că am o obsesie, o să vă dau dreptate!).

Cum? Tocmai el, denumit de presa centrală şi „cel care ar fi contribuit la falimentarea Rafo”( http://www.curentul.info/politic/9762-speriat-de-amploarea-dezvaluirilor-despre-rafo-si-bica-marin-anton-trece-la-unpr) ori „traseistul notoriu”( http://www.stiripesurse.ro/pnl-disperat-au-primit-in-partid-un-traseist-notoriu_992271.html), ăl mai hulit în cazul Roşia Montană, ăl mai multicolor dintre multicolorii politici ai României(PNL, PDL, PMP, UNPR, PNL)!

Nedrept, Doamne, curat nedrept!

Dar, las’ că, uite, scapă, omu’ de Parlamentul ăsta, curând, şi s-ar cam face el om mare în administraţie.

„Nu voi mai candida pentru un nou mandat(de parlamentar, n.r.) din mai multe motive. În primul rând, din punct de vedere personal, am făcut multe prostii politice, am luat decizii nepotrivite… În al doilea rând, am realizat că Legislativul nu este pentru mine, nu mă prinde(aici am plâns de m-am rupt, n.r.). Imaginea Parlamentului este destul de deteriorată şi nu cred să se îmbunătăţească ceva în acest sens, în perioada imediat următoare. Voi rămâne lângă PNL în continuare iar, dacă va fi cazul şi voi face faţă, voi opta pentru o funcţie în administraţie”, este declaraţia lui Marin Anton, preluată de la colegii de la Opinia Giurgiuveanului( la fel şi foto).

Aşa, fanii lui Anton, ştergeţi-vă ochii, suflaţi-vă nasul şi să ne reamintim bancul de care ziceam la început!

Pe o bancă, în parc, o doamnă. Lângă ea, un domn cu un câine. Femeia strigă, la un moment dat:

– Domnule, nu vă supăraţi, plecaţi cu câinele de aici că simt cum mi se urcă un purice pe picior!

Domnul, supus:

-Azorel, hai cu tata, că doamna are purici!

Unde, la noi, doar „doamna”-i Parlamentul. În rest, Azorel e… Azorel.

 

*Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.