Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a participat, săptămâna trecută, la emisiune moderată de Ion Diaconescu, la postul online Open TV. Mina a fost întrebat, printre altele, cum comentează faptul că unii spun că ar fi prea tânăr pentru această funcţie.

„Nu mă simt prea tânăr, ci pregătit să conduc acest judeţ aşa cum ar fi trebuit să fie condus până acum!”, a zis Mina.

De asemenea, întrebat dacă „lupii tineri” din PSD, aşa cum li se spune celor care fac acum echipă la conducere CJ, pot face treabă bună, comparativ cu „seniorii”, Marian Mina a replicat: „Eu cred că este un lucru bun să fie tineri în această echipă. Sincer şi fără supărare, dar cred că vechea gardă politică şi-a arătat deja limitele. O să vedeţi că noi o să mişcăm lucrurile, o să facem treabă bună!”.

Pe de altă parte, legat de dezvăluirile făcute într-o conferinţă de presă cu privire la ceea ce s-a descoperit în CJ Giurgiu, din mandatele trecute, Mina a spus că i se pare corect faţă de giurgiuveni să ştie ce s-a făcut sau nu s-a făcut cu banii lor.

„Nu am acuzat pe nimeni, nici pe Mustăţea, nici pe nimeni, ci am spus ce am găsit eu în Consiliul Judeţean. Eu cred că cetăţenii acestui judeţ au tot dreptul să ştie, să cunoască modul în care sunt utilizaţi banii publici! Cred într-un mod transparent de a desfăşura o activitate!”, a subliniat şeful CJ Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.