Ca în vestul ţării, desigur! Adică, absolut toate străzile din comuna menţionată sunt asfaltate. Aceasta, în baza unor proiecte bine întocmite de către cei din echipa primarului social-democrat Marin Ion.DSC00022

„În 2012, în momentul în care am ajuns la conducerea Gostinari, am implementat două proiecte, cel privind sistemul de apă curentă şi unul pentru drumuri. La vremea respectivă, alături de echipa mea, am lucrat intens şi am prins pe proiectul de infrastructură rutieră peste 20 de drumuri, străduţe. Toate de pe raza comunei Gostinari sunt asfaltate. Din acest proiect a făcut parte şi şoseaua de centură care are circa 3,8 kilometri. Chiar am fost apreciaţi, săptămâna trecută am avut un control şi ni s-a spus că sunt municipii care nu au toate străzile asfaltate şi că suntem de invidiat”, spune primarul Marin Ion.

Este evident faptul că locuitorii din comună sunt mulţumiţi că, datorită şoselei de centură au scăpat de maşinile de mare tonaj ce le străbăteau localităţile. Traficul va fi şi mai fluidizat, odată cu ridicarea noului pod peste Argeş, tot la Gostinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.