Marius-Claudiu Dumitru, un tânăr din Constanţa, a luat decizia să plece într-o lungă călătorie pe biciletă pentru a o ajuta, astfel, pe Andreea Neacşu din Năvodari. Tânăra, de numai 16 ani, a fost diagnosticată cu formațiune tumorală ovar drept (cancer ovarian). Fata are nevoie de orice ajutor pentru a putea plăti tratamentul – prea scump pentru ca familia sa să- şi permită să-l plătească.

Marius s-a gândit că, prin gestul său, va convinge cât mai mulţi români să o sprijine pe Andreea. El a ajuns miercuri, 3 august, şi la Primăria Giurgiu.

„Vin pe bicicletă de la Constanța și voi face turul României pe bicicletă pentru o cauză nobilă, mai exact pentru o fetiță de 16 ani din Năvodari pe nume Cristiana Andreea Neacșu, bolnavă de cancer. Rog din suflet pe domnul primar al municipiului Giurgiu, ca și persoană fizică îmreună cu angajații dacă aveți posibilitate să ajutați cu orice donație în contul bancar al părinților pentru ca fetița să își poată continua tratamentul”, a spus tânărul Dumitru Marius, în cererea transmisă către primarul municipiului Giurgiu.20160803_101052

Cine dorește să ajute această tânără care a primit un diagnostic atât de crunt poate face o donație în contul RO59RZBR0000060003797366 deschis la banca Reifeisen pe numele tatălui Neacșu Ion Cătălin. Pentru detalii suplimentare părinții fetiței au pus la dispoziție și următorul număr de telefon: 0726 402 870.

La rândul său, primarul Nicolae Barbu, în conferinţa de presă din aceeaşi zi a spus că le va transmite tuturor colegilor săi din Primăriei, dacă doresc, să ofere cât pot ei pentru a o ajuta pe Andreea. „Îi rog din suflet pe toţi giurgiuvenii să facă acelaşi gest, orice mic ajutor îi va fi fetei de folos!”, a spus Barbu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.