În cadrul celei mai recente conferinţe de presă, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a amintit câteva dintre priorităţile echipei sale de la judeţ, dar şi de la municipiu, prezentate şi giurgiuvenilor în campania electorală şi nu numai.DSC_0068

„Am promis un Spital modern, şcoli moderne, instituţii de cultură moderne, dar ne dorim şi ca oamenii să aibă locuri de muncă! Am discutat cu Nicolae Barbu(primarul municipiului Giurgiu, n.r.) şi gândim, aşa cum ştiţi, un proiect de transformare a Zonei Libere în parc industrial. Trebuie, însă, mai întâi, să reuşim să punem la punct tot ce înseamnă infrastructură acolo, pentru ca investitorii să vină şi să ofere, la rândul lor, locuri de muncă pentru giurgiuveni!”, a spus Bădălău.

Senatorul social-democrat a precizat că, în acest sens, va fi creat un parteneriat între Consiliul Judeţean şi Primărie pentru a putea fi realizate sistemele de gaze, apă curentă, drumuri şi aşa mai departe.

„Dacă nu vom reuşi să să oferim condiţii investitorilor pentru crearea de locuri de muncă, Giurgiu rămâne cu sub 30.000 de locuitori! De aceea, am propus oameni tineri şi la judeţ pentru a schimba modul de gândire a strategiilor de dezvoltare(…). Încercăm să facem tot ce se poate pentru a facilita crearea de locuri de muncă, astfel încât oamenii să nu mai stea la mila cuiva!”, a subliniat Niculae Bădălău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.