Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a vorbit- ce-i drept, pe scurt- despre situaţia de la Consiliul Judeţean Giurgiu- prezentată, anterior, pe larg de către cei din noua conducere, la o conferinţă de presă.

„Am discutat cu preşedintele Mina şi ştiu că a demarat o evaluare a situaţiei care nu este deloc bună. Nu acuz eu acum pe nimeni, dar sunt câteva lucruri foarte clare acolo, de exemplu acela al proiectelor europene nefinalizate şi din cauza cărora vom plăti noi, de la bugetul judeţului, foarte mulţi bani.

Eu, ca preşedinte al partidului care şi-a asumat conducerea judeţului pentru următorii 4 ani, le cer colegilor mei din CJ transparenţă maximă la cheltuirea banilor, corectitudine şi lucruri cât mai bune pentru giurgiuveni! Au fost, sunt şi vor rămâne prioritare: sănătatea, deci Spitalul Judeţean, dar şi celelalte din judeţ, învăţământul, cultura şi, nu în ultimul rând, infrastructura rutieră”, a declarat luni, 1 august, Niculae Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu a spus că, de exemplu, în ceea ce priveşte drumurile judeţene, strategia celor din CJ Giurgiu va fi complet alta decât aceea de până acum.

„An de an, reparăm anumite drumuri şi asta din cauza lipsei unei strategii. Adică, sunt turnate tot felul de straturi peste carosabil, dar nu este luat în calcul faptul că, pe acolo, trec maşini de mare tonaj şi că distrug tot ce s-a făcut până atunci. La Consiliul Judeţean trebuie făcută o inventariere a tuturor drumurilor, în funcţie de traficul de acolo, reparaţiile trebuie făcute în funcţie de acest aspect şi mai trebuie montate şi indicatoare!”, a menţionat Niculae Bădălău.

El a dat ca exemplu de bună practică şoseaua rapidă Giurgiu-Bucureşti care, în ciuda traficului intens plus de mare tonaj, cu reparaţii minime, arată aşa cum o ştim cu toţii, deşi a fost făcută acum 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.