Consilierii judeţeni au votat vineri, 22 iulie, în cadrul şedinţei extraordinare, noii reprezentanţi ai judeţului Giurgiu atât în cele trei ADI-uri, cât şi în Adunările Generale sau Consiliul de Administraţie al unor instituţii ori structuri subordonate CJ Giurgiu.

Votul a fost unul secret şi au fost făcute, anterior, propuneri atât din partea PSD, cât şi PNL.

Astfel, după prezentarea la urne a fiecărui consilier judeţean în parte, rezultatele sunt următoarele:

 1. La ADI-ul „Management Eficient pentru un judeţ curat”, reprezentantul judeţului a fost ales Răzvan Cuc(PSD)– 22 de voturi pentru, în timp ce Emil Epure(PNL) a obţinut doar 6 voturi pentru
 2. La ADI-ul „Iluminat Public Eficient”, Răzvan Cuc a obţinut tot 22 de voturi pentru iar Radu Ionuţ de la PNL 8 voturi pentru.
 3. La ADI-ul „Sănătate Asigurată prin Apă curată”, Răzvan Cuc a devenit reprezentantul judeţului, cu 22 de voturi pentru. Liberalul Epure a luat doar 7 voturi pentru
 4. În Adunarea Generală a Asociaţiei Giurgiu- Tradiţia Pescuitului Dunărean, reprezentantul judeţului va fi Gogu Moţan(PSD), cel care a obţinut 21 de voturi pentru. Georgeta Mihuţ(PNL) a luat doar 9 voturi pentru.
 5. Consilierii judeţeni care vor face parte din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Giurgiu sunt Daniela Bardan, Cristian Ştenghel, Gogu Moţan, Aurelia Dobre, Constantin Basangiac, Viorel Geantă.
 6. Pentru a reprezenta judeţului Giurgiu în Consiliul de Administraţie al Teatrului „Tudor Vianu” a fost ales avocatul Crina Stoianovici(22 voturi pentru).
 7. Pentru a face parte din comisia paritară de atribuire a traseelor din programele de transport judeţean, a fost ales Ionel Geantă(PSD), cu 22 de voturi pentru, în timp ce Florian Velicu(PNL) a luat doar 9 voturi pentru.
 8. Reprezentantul judeţului Giurgiu în Consiliul de Administraţie al Bibliotecii Judeţene „I.A. Bassarabescu” este, după votul de vineri, Daniela Bardan, cu 30 de voturi pentru.
 9. În Consiliul Consultativ al Centrului de Asistenţă Medicală Mogoşeşti va fi Mariana Corbea(PSD)
 10. Pentru Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Speciale 1, a fost propusă şi votată Aurelia Dobre.
 11. În Consiliul de Administraţie al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”, va fi, din partea judeţului Giurgiu, Mirela Delea(PSD), aleasă cu 30 de voturi din tot atâtea exprimate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.