Activitatea va fi desfăşurată sâmbătă, 23 iulie, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Hepatitei. Organizatorul este Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice (APAH), prin Asociaţia Bolnavilor de Cancer şi Hepatită Giurgiu, în colaborare cu Primăria municipiului.

Astfel, sâmbătă, în Alei, pe o suprafață de 12-14 metri pătrați, va fi montat un puzzle cu mesaje ale pacienților diagnosticați cu hepatită în vederea informării publicului larg.

„Toți participanții vor avea tricouri sau șepci inscripționate cu însemnele specifice Zilei Mondiale a Hepatitei. Acțiunea se desfășoară în toată lumea pentru a conștientiza populația asupra prevenției, informării corecte și accesului la investigații și inovație. Reprezentanții ABCH invită sâmbătă, în Parcul Alei toți giurgiuvenii pentru a afla ce gândește un pacient de la depistare până la tratament, prin intermediul mesajelor ce apar în puzzle și, totodată să se informeze despre hepatitele virale și nonvirale, în acest scop fiind împărțite pliante și materiale informative”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.