Primăria Municipiului Giurgiu, prin Giurgiu Servicii Locale, a demarat, în urmă cu o săptămână, campania „Adoptă un câine!”. Scopul este acela al mobilizării iubitorilor de câini care vor să adopte un câine de la adăpostul de la Canalul Plantelor.

În acest sens, anunţă reprezentanţii autorităţilor locale, pe site-ul oficial al Primăriei, www.primariagiurgiu.ro, în partea dreaptă există secțiunea ADOPTĂ UN CÂINE, acolo unde cei interesați pot vizualiza fotografii cu câinii adoptabili, precum și informații despre aceștia.

adopta

În mare parte, patrupedele, atât masculi cât și femele, care vor fi date către adopție sunt vaccinate și sterilizate și nu în ultimul rând foarte bine îngrijite.

          De asemenea, giurgiuvenii care vor să afle cât mai multe detalii despre câinii de acolo și sunt interesați pentru adopție se pot prezenta direct la Adăpostul de Câini situat pe Canalul Plantelor, lângă fabrica Voestalpine.

          Echipa de ecarisaj strânge lunar de pe străzile din municipiu peste 200 de câini, astfel că în curând adăpostul care găzduiește în prezent sute de patrupede va deveni neîncăpător pentru aceștia”, se arată într-un comunicat al reprezentanţilor Primăriei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.