Anunţul a fost făcut pe Facebook de către soţia pilotului Marian Cojocaru. Ea spune că a cerut Ministerului Sănătăţii un transfer urgent în afara ţării.

„Marian este diagnosticat cu infecție intraspitalicească cu Klebsiella şi Acinetobacter, cu rezistenţă crescută la antibiotice. Din cauza plămânilor, situaţia este complicată. Am depus cerere la Ministerul Sănătăţii pentru transfer urgent în afara ţării, deoarece riscurile cresc în fiecare minut şi tot progresul pe care l-am făcut până acum ar putea să nu mai însemne nimic!”, scrie Irina Cojocaru pe pagina ei de Facebook.

Marian Cojocaru este internat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală.

Parapanta cu paramotor pilotată de Marian Cojocaru a căzut, duminică, 10 iulie, în lacul din Parcul Comana, județul Giurgiu. Pilotul a fost rănit, iar pasagerul a decedat.

Pilotul rănit este Marian Cojocaru, șeful Aerodromului Comana. Pasagerul se numește Nik Baydin, cetățean rus cu rezidența în România și chitarist al formației The Rock. Trupa este un tribut adus AC/DC și susținuse, vineri seara, un concert la Arenele Romane din București.

Din primele investigații a rezultat că aparatul de zbor (motoparașută) înmatriculat sub nr. YR-5127, având capacitate de 2 locuri, ocupate de un pilot și un pasager, s-a prăbușit în Delta Neajlovului, de pe raza localității Comana, județul Giurgiu, la contactul violent cu suprafața apei motoparașuta scufundându-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.