Noi oportunități de angajare pentru giurgiuvenii aflați în căutarea unui loc de muncă! Lear Corporation Romania în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu organizează în data de 25 iulie, la Galeriile de Artă de lângă Turnul Ceasornicului, Târgul de Locuri de Muncă “Drive your career”, se arată pe site-ul Primăriei Giurgiu.

„Lear Corporation este o companie multinațională ce produce cablaje auto de 15 ani în orașul Pitești. Posturile oferite giurgiuvenilor sunt de confecționer cablaje auto și operator roboți industriali și presupun personal necalificat (calificarea urmând a fi realizată la locul muncii) și studii medii.

Între beneficiile acordate de companie se numără transport și cazare asigurate, primă de Paște, Crăciun și de vacanță, bonus de loialitate sau pentru performanță, servicii medicale gratuite sau tichete de masă.  Cerințele constau în capacitatea de a lucra în echipă, acuitate vizuală și dexteritate manuală, precum și disponibilitatea de a lucra în schimburi.

Pentru detalii privind această ofertă de muncă, cei interesați sunt așteptați la targul de luni, 25 iunie, în intervalul orar 9.30 – 18.00. Persoanele interesate pot obține informații suplimentare și la telefon 0248/207.301″, este menţionat pe site.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.