Mda, există şi varianta aia în care s-ar putea să nu te mai treacă fiori, aşa, în valuri, la auzul veştii. Că ai învăţat să nu te mai mire ceva. Auzi, dar parcă tot îţi vine să ridici o sprânceană, e? Las-o, frate, că ai tot dreptul!

Lucian Iliescu, de la UNPR, la PSD. Doamne, cum sună asta, pe moment! E cam cum ai zice, nu ştiu, că… Darth Vader a fost, când era mic, la Românii au Talent şi a pierdut la preselecţie? Ori, nu ştiu, că Elvis Presley se ascunde la Giurgiu, la Casa de Oaspeţi?

Oarecum. Şi-ţi trece!

Acum, serios, şi mie mi se pare că, în toată chestiunea asta, ştirea a’ mai mişto e,  DE FAPT, aia că PNL Giurgiu a defilat la locale, cu o inegalabilă nesimţire, cu un ditamai UNPR-istul. Lucian Iliescu a trecut la PSD de la UNPR. A şi confirmat-o domnia sa pentru Opinia Giurgiuveanului.pnl 4

Buei, ce şmecherie! Cum s-ar zice, s-a boit puţintel în obrăjori cu galben, folosind farduri ieftine. Dacă îşi lua Primăria înapoi, se-nsura oficial iar cu PNL-ul? Dacă nu, iată că nu!

Da’, ce-mi place mie când găsesc aceşti politicieni justificări de genul „avem noi o gândire”, d-aia sărim de colo-colo… Numai că, în acelaşi timp, maximum de enervare se petrece când vezi, pe Facebook, foşti boşi de la PNL Giurgiu cum îi numesc, supăraţi fleaşcă, după alegeri, „miserupişti” pe toţi giurgiuvenii care s-au prins!

Poate acum pricepeţi(nu?, tot nu?): „needucaţii” şi „miserupiştii” ăştia pe care-i beşteliţi ‘mneavoastră au făcut dreptate. Punct.

Revenind la „ştirea” din ştire, sigur că şeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost tranşant. El a declarat pentru mai multe publicaţii locale că Lucian Iliescu nu are ce căuta la filiala giurgiuveană.

„Atât timp cât echipa din Giurgiu care a câștigat alegerile este una tânără, care a ales să facă un altfel de politică, locul lui nu este în organizația noastră. PSD Giurgiu nu este cimitir pentru cai morți, și nici nu este refugiul politic al unora de teapa lui Iliescu, Măroiu sau ale altora care au dezertat atunci când situația PSD-ului nu era una roz”, a specificat Niculae Bădălău pentru colegii de la Giurgiu Acum.

Sfârşit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.