În perioada 24.06.2016 – 27.06.2016, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 68 situații de urgență, astfel:

– 52 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost: hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

– 1 intervenție accident rutier, cu o victimă încarcerată – localitatea Mihăilești;

– 1 intervenție îndepărtare copac – localitatea Tegheș;

– 1 intervenție îndepărtare copac – DN 5C (Slobozia);

– 1 intervenție incendiu locuință – întoarcere din drum – localitatea Hotarele;

– 1 intervenție incendiu vegetație – localitatea Colibași;

– 1 intervenție incendiu vegetație – municipiul Giurgiu, drumul Serei;

– 1 intervenție asigurare măsuri PSI – localitatea Mihăilești;

– 1 intervenție salvare animale – localitatea Giurgiu;

– 1 intervenție incendiu vegetație – localitatea Daia;

– 1 intervenție incendiu locuință – localitatea Hotarele;

– 1 intervenție sablare carosabil – localitatea Giurgiu, Podul Prieteniei;

– 1 intervenție incendiu vegetație – DN 5 km 24;

– 1 intervenție incendiu vegetație – localitatea Daia;

– 1 intervenție incendiu vegetație – localitatea Singureni;

– 1 intervenție incendiu vegetație – localitatea Bila;

– 1 intervenție salvare animale – localitatea Gostinari;

În data de 24.06.2016 ora 16:19, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Colibași, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Gărzii de intervenție Colibași. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 100 mp vegetație uscată.

În data de 24.06.2016 ora 17:36, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Mihăilești, pentru descarcerare în urma unui accident rutier. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Mihăilești. S-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane rămase încarcerată în urma unui accident rutier dintre două autoturisme.

În data de 24.06.2016 ora 22:28, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Teghes, comuna Domnești, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe o casă. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal. S-a intervenit pentru îndepărtarea copacului.

În data de 24.06.2016 ora 22:45, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină pe DN 5C, zona localității Slobozia, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru îndepărtarea copacului. În sprijin a intervenit și SVSU Slobozia cu un buldoescavator.

În data de 25.06.2016 ora 18:39, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Giurgiu, drumul Serei, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 100 mp vegetație uscată.

În data de 25.06.2016 ora 20:21, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Mihăilești, la un accident rutier, în urma căruia a fost avariată și o conductă de gaze. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Gărzii de intervenție Mihăilești. S-a intervenit pentru asigurarea zonei accidentului până la sosirea echipajelor societății de distribuție a gazelor.

În data de 25.06.2016 ora 21:09, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Giurgiu, pentru salvarea unui câine. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru salvarea câinelui din bazinul de agrement din parcul Steaua Dunării.

În data de 25.06.2016 ora 21:37, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Daia, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 100 mp vegetație uscată.

În data de 25.06.2016 ora 22:05, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Hotarele pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, aparținând Gărzii de Intervenție Mihăilești și Punctului de lucru Greaca. După executarea recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în faza în care a fost găsit. A ars mobilierul din 3 camere și elemente de acoperiș.

În data de 26.06.2016 ora 02:34, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în Mun. Giurgiu, pe Podul Prieteniei (Giurgiu-Ruse) , la un accident rutier. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru sablarea carosabilului și îndepărtarea combustibilului de pe șosea.

În data de 26.06.2016 ora 13:24, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină pe DN 5 km 24, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 1000 mp.

În data de 26.06.2016 ora 14:51, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Daia, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. S-a intervenit pentru stingerea incendiului la un lan de grâu care se manifesta pe o suprafață de 100 mp.

În data de 26.06.2016 ora 15:25, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Bila, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Gărzii de intervenție Mihăilești. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 1 hectar.

În data de 26.06.2016 ora 17:35, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Singureni, la un incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Călugăreni. S-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafață de 500 mp.

În data de 26.06.2016 ora 22:05, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Gostinari, pentru salvarea unui câine. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Gărzii de intervenție Colibași. S-a intervenit pentru salvarea câinelui căzut în puț.

ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.