Afirmaţia fără echivoc a lui Marian Mina vine după ce surse din Consiliul Judeţean Giurgiu au confirmat faptul că PNL-istul Marian Măroiu(şef al Direcţiei de Dezvoltare Rurală din cadrul CJ) ar fi „împărţit” adeziuni la PSD angajaţilor din subordine, dar şi celor care activează la o altă direcţie subordonată Consiliului Judeţean.

Sursele menţionate ne-au comunicat faptul că Marian Măroiu n-ar fi făcut acest lucru tocmai „cu frumosul”. Oricum ar fi făcut-o, sigur a fost de capul său.marian-maroiu

Cei din conducerea PSD Giurgiu nu doar că nu au ştiut de asemenea gesturi, dar sunt complet împotriva lor şi, mai mult decât atât, sunt împotriva revenirii lui Marian Măroiu la PSD Giurgiu.

„Marian Măroiu nu va reveni niciodată în PSD Giurgiu! Afirm acest lucru cu toată tăria şi m-am consultat cu preşedintele Niculae Bădălău în acest sens! Domnul Măroiu nu poate redeveni un PSD-ist convins, după ce atât timp a fost mare PNL-ist. Nu se poate ca acum să vină să ne pupe, după ce în campanie, alături de colegii săi din partid, ne-a criticat în fel şi chip!”, ne-a declarat Marian Mina.

În acelaşi timp, în calitate de viitor preşedinte al Consiliului Judeţean, Marian Mina îi cere categoric lui Măroiu să înceteze, dacă se confirmă, împărţirea de adeziuni- la orice formaţiune politică ar fi acestea. „Aşa cum am mai spus, angajaţii Consiliului Judeţean trebuie să facă administraţie şi atât! Îi cer lui Măroiu, dar şi oricui altcuiva care va încerca să facă asemenea jocuri, să lase oamenii să-şi vadă de activitatea lor administrativă! Politica să o facă la partid, nu în instituţie!”, a subliniat Mina.

Tot el, legat de intenţia- declarată ori subînţeleasă- a unora de a veni acum în PSD Giurgiu, a precizat: „Noi suntem o echipă sudată. Am muncit mult, avem oameni care au muncit mult în campanie, dar mai ales înainte, plus în alegeri! N-o să vină nimeni acum direct pe cai mari! Nu-i vom dezamăgi pe cei care au muncit în detrimentul… unor cai, de fapt, morţi”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.