Colegii de la Opinia Giurgiuveanului au publicat luni, 20 iunie, un comunicat transmis de către un fost membru al PNL Giurgiu, profesorul Adrian Simionescu. El a trecut, recent, la ALDE iar motivele alegerii sale le-a prezentat pe larg în comunicatul menţionat.

Cu permisiunea colegilor de la Opinia, vom spicui câteva idei exprimate în document pe care vă invităm să-l citiţi integral AICI.

“COMUNICAT DE PRESĂ,

19.06.2016
Având în vedere declaraţiile belicoase ale domnului Gheorghe Ştefan, încă co-preşedinte al PNL Giurgiu, vis a vis de persoana mea, precum şi vis a vis de plecarea mea din PNL Giurgiu împreună cu încă 30 de persoane către un alt partid politic simt nevoia să amintesc, din nou, câteva dintre motivele ce m-au determinat să plec din Filiala PNL Giurgiu:
Am plecat din PNL în momentul în care liderii acestui partid, dacă îi mai putem numi aşa, au ordonat echipei de tineret, deplasată pe perioada campaniei în teritoriu, să le spună cetăţenilor din anumite comune (a se vedea în special cazul de la Gostinu) SĂ VOTEZE CANDIDATUL PSD LA FUNCŢIA DE PRIMAR, asta deşi PNL avea propriul candidat, şi pe Dl. Dumitru Beianu pe lista de consilieri judeţeni.
(…)

Am plecat din PNL, deoarece acest partid nu mai înţelege ideea de democraţie şi de promovare a valorilor, acest lucru fiind vizibil de la o poştă doar la o scurtă vizualizare a listelor de candidaţi la nivel local, judeţean şi comunal.
(…)

Am plecat din PNL când am văzut modul agresiv în care acest partid îşi face campanie, atât în mediul online, prin crearea a sute de conturi şi grupuri false, administrate de către cinci sau şase ageamii, cât şi în viaţa reală.
Am plecat din PNL atunci când am observat componenţa echipei de campanie a partidului, alcătuită în mare parte din elevi.
(…)

Totodată, domnul Gheorghe Ştefan, nu mai spun, încă Co-preşedinte, ci voi spune asta după ce domnul Marin Anton va prelua această filială, afirmă faptul că nu acceptă ca un membru PNL să discute cu alte partide…, dar atunci când dumnealui şi domnul Beianu Dumitru au discutat cu primarii PSD pentru a le da voturi pentru lista de consilieri judeţeni (de parcă vreun primar deţinea câteva coşuri de voturi în hambar, iar de milă le dătea şi lor o jumătate de coş, asta ca sa nu moară şi Tică de foame în următorii patru ani) cum era? …”

 

Adrian Simionescu

Foto: Opinia Giurgiuveanului

Comentariile sunt de prisos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.