Cele mai multe mesaje primite pe Facebook, a doua zi după alegeri, de la aşa-pretinşi „intelectuali”, susţinători ai PNL-ului giurgiuvean, evident ofticaţi şi puşi pe jignit tot ce n-a ţinut cu ei, au vizat „asistaţii social”.
Adică- scriem noi acum cu diplomaţie-, supărăcioşii le-au sugerat social-democraţilor să-i pună la muncă pe mulţi dintre cei din bazinul lor electoral.

De stânga… ca de stânga, dar să-şi câştige banii! Foarte bine, complet de acord şi, iată că, cel puţin în municipiul Giurgiu se va şi întâmpla!DSC_0092

Primarul reales Nicolae Barbu a anunţat, la prima conferinţă de după scrutinul din 5 iunie, că municipalitatea va avea „toleranţă zero” la cei care n-au vreun venit, dar care pot munci şi care, în schimb doar cer, sub o formă sau alta, ajutoare sociale ori sprijine financiare.

O iniţiativă ce, fără îndoială, va fi apreciată de cei mai mulţi angajaţi din urbea noastră şi nu numai, dar, evident, deloc apreciată de cei obişnuiţi să stea cu mâna întinsă. Barbu, însă, e decis şi a declarat inclusiv că: „locuri de muncă sunt iar din 800 de beneficiari de ajutor social, doar 40 vin la muncă, deşi mult mai mulţi ar putea să lucreze”.

„Nu pornesc niciun război cu nimeni, nicio bătălie. Nu mai sunt constrâns, în niciun fel, să susţin din bugetul local şi pe cei care pot munci”, a declarat Nicolae Barbu.

Situaţia fiecărui beneficiar sau solicitant de ajutor social va fi verificată de către specialiştii din Primărie şi acelaşi lucru, respectiv o analiză a tuturor cazurilor, va fi făcut inclusiv în ceea ce priveşte beneficiarii de mese la Cantina de Ajutor Social.

Sigur că o atare măsură ar fi bună la nivel naţional şi trebuia luată mai de mult, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.