Reprezentanţi de seamă ai PSD Giurgiu, respectiv liderul Niculae Bădălău, vicepreşedintele Constantin Cărăpănceanu şi purtătorul de cuvânt, Răzvan Cuc, au susţinut joi, 9 iunie, prima conferinţă de presă de la aflarea rezultatelor alegerilor de duminică.

Cei trei, în numele tuturor colegilor lor, le-au mulţumit giurgiuvenilor pentru victoria răsunătoare obţinută pe 5 iunie.DSC_0271

„Am obţinut un rezultat foarte bun în judeţul Giurgiu şi le mulţumesc tuturor colegilor, celor din echipa de campanie, dar mai ales cetăţenilor care ne-au arătat că au încredere în noi. Acest rezultat ne obligă şi vom lucra, în continuare, în slujba lor. Le mulţumesc şi celor din municipiul Giurgiu care au arătat că au încredere în Nicolae Barbu şi în proiectele sale. De asemenea, aşa cum cunoaşteţi, avem 45 de primării.

Au câştigat candidaţii noştri în două foarte importante comune, Adunaţii Copăceni şi Floreşti Stoeneşi. În mod neprevăzut, am pierdut la Hereşti şi Stăneşti. Din păcate, tinerii candidaţi de la Cosoba, Săbăreni şi Bolintin Deal nu au reuşit nici ei, însă este normal să nu obţină un partid totul”, a spus Niculae Bădălău.

De asemenea, el a amintit faptul că PSD are şi în Consiliul Judeţean o majoritate lejeră.

„De fapt, este pentru prima oară când la judeţ un singur partid obţine atâţia consilieri judeţeni, respectiv 20. În continuare, purtăm discuţii cu cei din UNPR şi ALDE pentru căutarea unor soluţii viabile destinate problemelor administrative”, a subliniat Niculae Bădălău.

La rândul său, Constatin Cărăpănceanu a declarat: „Le mulţumesc giurgiuvenilor pentru voturi, echipei PSD Giurgiu pentru implicare, dar şi preşedintelui Niculae Bădălău şi colegilor din Biroul Politic pentru că mi-au încredinţat sarcina de a fi şef de campanie. Îi felicit pe toţi primarii giurgiuveni şi, de asemenea, pe consilierii locali, municipali şi judeţeni!

DSC_0278

Le mulţumim şi locuitorilor din municipiu pentru că au arătat că susţin proiectele lui Nicolae Barbu pentru o dezvoltare durabilă”.

Şi Răzvan Cuc le-a transmis un mesaj de mulţumire giurgiuvenilor.

DSC_0280

„Le mulţumim foarte mult tuturor giurgiuvenilor care au decis să voteze echipa PSD. Acest fapt ne şi obligă foarte mult, nu doar ne onorează, dar nu-mi fac probleme, deoarece avem oameni serioşi care nu doar vor repara ce au stricat ceilalţi, ci vor şi construi. Aşa cum au făcut Guvernele PSD, la fel va fi şi la Giurgiu, sunt convins! Mă bucur că giurgiuvenii i-au acordat încrederea lor lui Nicolae Barbu şi că nu au acceptat să facă jocurile mărunte ale altora. Lucrurile vor fi mult mai aşezate acum, mai ales cu susţinere de la Consiliul Judeţean. Sunt convins că viitorul aparţine echipei noastre care va gestiona bine problemele municipiului şi judeţului Giurgiu”, a subliniat Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.